0

Odylique - Essential Care

Odylique - Essential Care

Odylique ble grunnlagt av mor, datter og svigersønn i 2003. Mor heter Margaret og hun begynte å lage egne hudpleieprodukter for over 30 år siden. Ideen ble til som en følge av at familien hennes slet mye med eksemhud og at hun selv hadde reagert på vanlige hudpleieprodukter over lengre tid. I dag drives Odylique av Margaret og datteren Abi. 

Dette er noen av grunnene til at dette merket har sluppet gjennom nåløyet hos Skinlove:

- De bruker kun trygge og naturlige ingredienser.

- Odylique Essential Care tester ALDRI sine produkter på dyr og de sørger for at de bruker produsenter som også har den samme strenge policy.

- Produktene er økologisk sertifiserte av Soil Association.

- Emballasjen er laget av resirkulert materiale.

30-DAGERS FORNØYDHETSGARANTI!

Hos oss får du en 30-dagers fornøydhetsgaranti på produktene fra Odylique. Gjelder for alle bestillinger fra 15.05.17. Er du ikke fornøyd med produktene etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet. Produktene må returneres til oss for erstatning i form av nytt produkt eller refusjon. Når du benytter garantien ønsker vi å vite litt om hvordan du har brukt produktene i rutinen din, hvor lenge du har brukt de og hva som gjør at du ikke er fornøyd. Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no om du vil benytte garantien. 

Garantien gjelder ikke for produkter i reisestørrelser eller gavesett. Gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Du må kontakte oss før det har gått 30 dager fra produktet er mottatt dersom du vil benytte garantien. 

 

Vare 1 til 100 av totalt 104

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

Vare 1 til 100 av totalt 104

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction