0

Pai Skincare

Pai Skincare

Sarah Brown, gründeren bak britiske Pai Organic Skincare, hadde i åresvis vært plaget av allergier og tålte nesten ingen hudpleieprodukter. Legene anbefalte henne å ta piller for å maskere disse problemene. Sarah ønsket ikke å måtte være avhengig av piller resten av livet og startet med å undersøke hvilke ingredienser det var som skaper så mange helseproblemer hos befolkningen.

Resultatet av undersøkelsene hennes ble en egen hudpleieserie strippet for skadelige og irriterende ingredienser, godt egnet for alle hudtyper og spesielt for sensitiv hud. I Pai Skincare finner du ikke ikke phenoxyethanol, ftalater, parabener, propylene glycol, sodium lauryl sulfate med flere. Emballasjen er miljøvennlig og produktene er ikke testet på dyr. De fleste produktene er også sertifisert både økologiske (av Soil Association) og vegane.

30-DAGERS FORNØYDHETSGARANTI!

Sarah Brown, etter å ha prøvd utallige hudpleieprodukter selv, vet hvor kjedelig det er å kjøpe produkter for deretter å bli misfornøyd og ikke kunne bruke opp produktene. Derfor gir hun en 30-dagers fornøydhetsgaranti på alle produktene fra Pai Skincare! Er du ikke fornøyd med produktene etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et produkt fra Pai som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet. Når du benytter garantien ønsker vi å vite litt om hvordan du har brukt produktene i rutinen din, hvor lenge du har brukt de og hva som gjør at du ikke er fornøyd. Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no om du vil benytte garantien. 

Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss. Vi dekker porto for retur av produkter under denne garantien. 

Garantien gjelder ikke for produkter i reisesettet eller muslinklutene. Gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

29 artikler

per side

Set Descending Direction

29 artikler

per side

Set Descending Direction