0

Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, 100 ml

Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, 100 ml

Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser er en økologisk ansiktsrens som skånsomt og effektivt fjerner smuss, sminke og andre urenheter som bygges opp i huden din gjennom dagen.

 

I motsetning til alkoholbaserte renseprodukter, irriterer den ikke eller tørker ut huden. Den er dessuten proppfull av omega-3 og vitamin A, B, C og E som alle hjelper til å gi fuktighet til huden og etterlater huden myk og smidig. Passer til alle hudtyper, inkludert følsom hud og allergiplaget hud.

 

Kamelia er en olje fullpakket med omega-3 og vitamin A, B, C og E som har blitt brukt til rengjøring og beskyttelse i flere tiår i Japan. Rosen som ingrediens hjelper huden med å holde på fuktigheten og har en foryngende og gjenoppbyggende effekt.

 

Ansiktsrensen er 78 % økologisk, inneholder nøtteolje, er vegan og ikke testet på dyr. Oppbevares kaldt, tørt og mørkt. Anbefales brukt innen seks måneder etter at den er åpnet.

aqua, camellia sinensis seed oil*, ricinus communis (castor) seed oil*, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, cetearyl alcohol, vegetable glycerine*, butyrospermum parkii (shea) butter* , cetearyl glucoside, rosa damascena (rose otto) oil*, pelargonium graveolens (geranium) oil*, lavandula officinalis (lavender) flower oil*, litsea cubeba fruit oil* - may chang oil, mixed tocopherols (natural vitamin e), sodium lauroyl lactylate, sodium anisate, sodium levulinate, lactic acid, glyceryl stearate citrateNaturally occurring in essential oils: citral*, citronellol*, d-limonene*, eugenol*, farnesol*, geraniol*, linalool*.

 

*Økologisk sertifisert av Soil Association (78% of product).

 

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

Øyne:

Pump en dråpe på en bomullspad og før den forsiktig over øyelokket for å fjerne sminken.

 

Ansikt:

Pump ut 2-3 dråper i håndflaten og masser den inn i fuktig hud. Tørk bort med en varm muslinklut eller lignende. Skyll kluten og fortsett prosessen til kremen er helt borte.

Skyll med vann og tørk ansiktet før du sprayer på toner.

 

Tilgjengelighet: På lager

kr 345,00

OR