0

Redecker

Som et ledd i å bytte ut mest mulig plast i hjemmene våre falt vi pladask for produktene fra Redecker. Denne familliebedriften fra det trerike Tyskland har i 75 år produsert håndlagede børster og utstyr til husholdningen av bærekraftige og naturlige materialer. 

Grunnleggeren av bedriften var Friedrich Redecker som ble blind som 4-åring. Han startet på blindeskole og fikk der etterhvert opplæring i å lage koster, noe som på den tiden var standard praksis for blinde. 

I dag styres bedriften av barn og barnebarn av Friedrich. Treet som brukes og det meste av buster kommer fra Tyskland. Vi hadde først bare tenkt å ta inn kun oppvaskbørster, men når vi begynte å titte i katalogene så ballet det fort på seg :) Her finner du nå hårbørster for både liten og stor, neglebørster, badeand, fotfil, speil og mye mer. 

I første omgang har vi valgt å ta inn koster og børster med veganske buster. Unntakene er de to hårbørstene som er laget for de aller minste. Redecker anbefaler de mykeste bustene til å bruke på baby og små barn. Disse to børstene er laget med dyrehår. Neglebørsten til de små er også laget av dyrehår fordi plantefiber kan bli litt for hardt for de små fingrene. 

41 artikler

per side

Set Descending Direction

41 artikler

per side

Set Descending Direction