• Odylique Tropical Bliss Body Silk er en økologisk bodylotion som gir dyp og langvarig fuktighet til alle hudtyper. Med en hydrerende blanding av økologisk kokosnøtt, avokado og kakaosmør gir den en vitaminboost som er effektiv for tørr hud. Kremen er lett, slikemyk og ikke klissete.

Odylique Tropical Bliss Body Silk, 200 ml/ Nedsatt pga dato

(2 omtaler) Skriv en omtale

Før: 269.00,-
Nå: 188.30,-

30% rabatt på grunn av kort holdbarhet. Best innen juli 2020.

Odylique Tropical Bliss Body Silk er en økologisk bodylotion som gir dyp og langvarig fuktighet til alle hudtyper. Med en hydrerende blanding av økologisk kokosnøtt, avokado og kakaosmør gir den en vitaminboost som er effektiv for tørr hud. Kremen er lett, slikemyk og ikke klissete.

Cellestøttende tindved hjelper til å redusere UV-skader, ringblomst beroliger mens den høye konsentrasjonen av aloe vera holder på fuktigheten. Den friske duften av økologisk ylang ylang-blomst, vaniljebønner, bergamott og lavendel kan minne om avslappende dager i et øyparadis.

Påfør ved behov og gjerne før og etter soling.

Produktet er sertifisert økologisk av Soil Association og er egnet for veganere.

Aloe vera juice*, Coconut and cocoa bean butters*, Cold-pressed avocado and sunflower oils*, Calendula*, Rosemary*, Sea buckthorn*, Vanilla*, Non-palm plant glycerine**, Essential oils of Bergamot* (bergaptene-free), Lavender*, & Ylang ylang*, Plant origin moisturisers & emulsifiers *Organically grown & produced ** Organic origin (total 93% of product)
 • 3
  Helt ok bodylotion

  Postet av Elin den 22nd Jun 2018

  Lukten er litt spesiell og det tok litt tid å venne seg til den. Nå syns jeg derimot den lukter helt greit og den er lett å smøre inn. Men desverre ble den ingen favoritt pga lukten.

 • 1
  Sikkert bra,men lukter grusomt

  Postet av Vibeke den 16th May 2018

  Jeg gledet meg sånn til å teste denne,men den luktet så forferdelig at jeg ikke gjorde mer enn å teste den på et lite område. Mulig den gir god effekt,men det får jeg ikke prøvd.