0

Karmameju RECHARGE Ionic Body Brush

Karmameju RECHARGE Ionic Body Brush

Karmamejus Ionic Body Brush er laget av bærekraftig bøketre med ekstra fine børstehår av bronsetråd og hestehår. Med en børste laget av bronsetråder får du en supereffektiv tørrbørsting som skaper en elektronisk spenning på huden. Denne spenningen øker transporten av oksygen til cellene våre og øker utskillelsen av avfallsstoffer.

 

Den økte blodsirkulasjonen gjør tørrbørsten til et effektivt verktøy i bekjempingen av cellulitter, for å styrke huden og for å skape balanse og en følelse av velvære.

 

Fordeler

Tørrbørsting har vært praktisert i århundrer over hele verden og av mange forskjellige kulturer. Det er en enkel, lett og rimelig måte å revitalisere din skjønnhets rutine - samt hud-og energi nivåer. Brukes det regelmessig, vil tørrbørsting gi resultater raskt.

Råd ved bruk av tørrbørsten:

 

Ikke bruk dette produktet, hvis du er allergisk over for tinn eller kobber.

Unngå å børste irriteret, sart eller skadet hud.

Ikke anvend børsten når huden eller børsten er våt eller fuktig.

Etter bruk skal du stryke børstehårene flere ganger med hånden eller en tørr børste og forsktig banke den mot en hard, jevn overflate for å forsikre deg om at alle hudpartikler er fjernet.

Rens børsten i varmt vann med en mild såpe hver andre-tredje uke. La den deretter tørke fullstendig i solen eller på et varmt og tørt sted.

Vi anbefaler at alle medlemmer av husholdningen har hver sin børste.
Karmamejus milde tørrbørster er designet for bruk uten vann eller såpe. Bruk den før du dusjer eller bader som en del av din daglige rutine.

 

Start med håndflatene eller fotsålene og børst innover fra de ytterste punktene på kroppen din. Børst rytmisk og i jevne, milde strøk mot hjertet.

 

Gå over hele kroppen din, men unngå ømfintlig hud i ansikt, bryst og utringning. Husk alltid å børste mot hjertet.

 

Pass på å ikke ta i for hardt og unngå irritert, sensitiv eller skadet hud. Vær ekstra forsiktig rundt utstående føflekker eller skrubbsår.

 

Etter 3-5 minutter av børsting kan du dusje eller bade. En kald dusj for å aktivere blodsirkulasjonen og for å gi en sunn glød anbefales.

 

Karmameju anbefaler å drikke minst 2-3 liter filtrert vann hver dag for å hjelpe til med å rense bort giftstoffer som blir frigjort fra børstingen.

 

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 629,00

OR