0

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Pure Coconut 100 ml

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Pure Coconut 100 ml

Georganics oil pulling er en effektiv blanding av økologisk kokosolje og essensielle oljer laget for å være et naturlig alternativ til konvensjonell munnskyll.


Oil pulling er en eldgammel metode fra Ayurvedisk medisin for å rense munnen for giftstoffer og lysne tennene. Oljen skal svisjes rundt i munnen 10-20 minutter. Den trekker til seg bakterier, urenheter og vil bidra til at tennene ser hvitere ut. Den er også laget for å hjelpe til å forhindre dannelsen av plakk på tennene. Les mer om Oil Pulling her.

 

Denne smaken er laget uten essensielle oljer. Den inneholder ren virgin kokosnøttolje og har en naturlig smak av kokos. Perfekt for den som foretrekker mild smak. Oljen er 100% food grade og sertifisert økologisk. Munnvasken er ideell for alle aldre og for de som ønsker å unngå essensielle olje på grunn av graviditet eller sensitivitet. 

 

Oljen er laget av økologiske og naturlige ingredienser og kommer i en lekker glassflaske. Produktet er vegansk og ikke testet på dyr. 

 Passer også for de med sensitive tenner.


Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^. *Organic Farming, ^Food Grade

Ta 1-2 ss olje i munnen. Oljen skal "svisjes" mellom tennene, over og under tungen i 10-20 minutter. Det kan passe fint å gjøre oilpullingen i dusjen. Etter å ha spyttet ut oljen skyller du grundig med vann.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 95,00

OR