0

Hynt Suite Eye Shadow Palette, Sweet Ballet, 4,5 g

Hynt Suite Eye Shadow Palette, Sweet Ballet, 4,5 g

Øyeskygger i presset form laget av naturlige, trygge og milde ingredienser. Hver palett har en dypere farge for å definere, en farge som fremhever og en virkelig standout-farge som highlighter øynene. Ingrediensene pleier huden og gir næring til det sensitive øyepartiet og den rike pigmenteringen gjør at øyeskyggene sitter svært godt. Den elegante kompakten har et speil som gjør det lett å ta med seg settet for touch-ups når du er på farten. De inneholder ingen syntetiske stoffer og skyggene er veganske.

Fargene:

The Sweet Mulberry palette: Feminin og forførerisk. Et sofistikert sett med myk rosa, morbær og skifer. Subtil og fascinerende nok til å bli en favorittpalett til daglig bruk.

The Sweet Canyon palette: Litt mer dristig en den klassiske brune paletten. En uventet miks av oransje lysner opp øyeområdet mens kaldere nøytrale farger komplementerer og fullfører looken slik at fargene kan brukes av alle.  

The  Sweet Nectar palette: En dyp og matt sjokolade med myke hint av glitter for å skape dimensjon, en matt linfarge for å markere øyet og en skimrende nektar som blender og fremhever.

The  Sweet Ballet palette: En mørk purpurlilla med skimmer for å definere, en matt beigeaktig morbær som fremhever og en mykt skimrende champagne for å blende og highlighte.

Mica, Lauroyl Lysine, Hydrogenated Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Zinc Stearate, Kaolin. May Contain +/-: Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 429,00

OR