0

Acorelle Parfyme Roll On - Vanilla Blossom, 10 ml

Acorelle Parfyme Roll On - Vanilla Blossom, 10 ml

Fransk parfyme laget av naturlige og økologiske ingredienser. De essensielle oljene gir parfymen aromaterapeutiske egenskaper.


Dette er den samme gode parfymen som du finner i sprayflaske, men her er den i en praktisk roll-on. Denne er super til å ha i veska eller når du skal ut på reise. Fyll på med ny, deilig duft ved ønske og behov. 

 

Vanilla Blossom - laget med essensielle oljer av perubalsam og patchouli som skaper en følelse av harmoni og trygghet.
Duften virker velgjørende og kan gi en følelse av trygghet. Vanilla Blossom er ideell dersom du er ute etter en sensuell "gourmet duft".  Parfymen er en ren harmoni av sensuelle, feminine noter og jordnære elementer. Med feminine toppnoter av mimosa, karakteristiske hjertenoter av balsam fra Peru, og basenoter av vanilje og patchouli, skiller Acorelle Vanilla Blossom seg fra andre parfymer med lignende duftstruktur. Den kan minne om myk karamell, pudret amaretto og et dempende hint av mose. Duftens aromaterapeutiske egenskaper er både beroligende og styrkende.

 

Parfymen er sammensatt av hvetealkohol, essensielle oljer og blomstervann som er tilpasset denne duften. Ingrediensene er 100 prosent fra naturlig opprinnelse.

  

Duftpyramide: 

Familie: Søt vanilje.

Toppnote: Mimosa.

Hjertenote: Peru Balsam.

Basenote: Vanilje og patchouli. 

 

Aromaterapeutiske egenskaper til denne parfymen: 

Perubalsam toner og lindrer sorg og emosjonelle sjokk. Patchouli demper frykt og bekymringer, og vekker sensualitet. Vaniljeblomst er veldig subtil, og sammen med patchouli blir den mer orientalsk.

  

Selv om denne parfymen både er naturlig og økologisk så vil det være personer som er allergiske mot duftene. Vis hensyn ved bruk av parfyme :)

 

I denne bloggposten kan du lese mer om de ulike duftene.
ALCOHOL**, CENTAUREA CYANUS WATER*, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser.

 

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 90% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.
Rull direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.