0

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Charcoal 300 ml

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Charcoal 300 ml

Georganics oil pulling er en effektiv blanding av økologisk kokosolje og essensielle oljer laget for å være et naturlig alternativ til konvensjonell munnskyll.

 

Oil pulling er en eldgammel metode fra Ayurvedisk medisin for å rense munnen for giftstoffer og lysne tennene. Oljen skal svisjes rundt i munnen 10-20 minutter. Den trekker til seg bakterier, urenheter og vil bidra til at tennene ser hvitere ut. Den er også laget for å hjelpe til å forhindre dannelsen av plakk på tennene. Les mer om Oil Pulling her.

 

Denne smaken er laget med kokosnøttolje og essensiell olje av peppermynte. Det er også blandet i 1g/100 ml aktivt kull fra kokosnøttskall for å gjøre den mildt abrasiv (slipende) for å bidra til at tennene ser hvitere ut. 


Oljen er laget av økologiske og naturlige ingredienser og kommer i en lekker glassflaske. Produktet er vegansk og ikke testet på dyr.

Passer også for de med sensitive tenner.

Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Charcoal powder^, Mentha Spicata Herb Oil, Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil*^, Citrus Reticulata Peel Oil*^, Tocopherol^, Commiphora Myrrha Oil. *Organic Farming, ^Food Grade

Ta 1-2 ss olje i munnen. Oljen skal "svisjes" mellom tennene, over og under tungen i 10-20 minutter. Det kan passe fint å gjøre oilpullingen i dusjen. Etter å ha spyttet ut oljen skyller du grundig med vann.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 169,00

OR