0

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 100 ml

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 100 ml

Georganics oil pulling er en effektiv blanding av økologisk kokosolje og essensielle oljer laget for å være et naturlig alternativ til konvensjonell munnskyll.

 

Oil pulling er en eldgammel metode fra Ayurvedisk medisin for å rense munnen for giftstoffer og lysne tennene. Oljen skal svisjes rundt i munnen 10-20 minutter. Den trekker til seg bakterier, urenheter og vil bidra til at tennene ser hvitere ut. Den er også laget for å hjelpe til å forhindre dannelsen av plakk på tennene. Les mer om Oil Pulling her.

 

Denne smaken er laget med en blanding av kokosnøttolje og essensiell olje av peppermynte for en effektiv bekjempelse av anaerobiske bakterier som lever i miljø med lite oksygen (som i munnen). 

 

Oljen er laget av økologiske og naturlige ingredienser og kommer i en lekker glassflaske. Produktet er vegansk og ikke testet på dyr.

 Passer også for de med sensitive tenner.

Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Zingiber Officinale Root Oil*^, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*^, Tocopherol^, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*^. *Organic Farming, ^Food Grade

Ta 1-2 ss olje i munnen. Oljen skal "svisjes" mellom tennene, over og under tungen i 10-20 minutter. Det kan passe fint å gjøre oilpullingen i dusjen. Etter å ha spyttet ut oljen skyller du grundig med vann.

Tilgjengelighet: På lager

kr 95,00

OR