0

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Peppermint 120 ml

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Peppermint 120 ml

Naturlig tannkrem uten fluor, SLS, mikroplast og skumstoffer. Laget av naturlige og økologiske ingredienser. Georganics sin naturlige tannkrem med calcium carbonate(kalsiumkarbonat) og sodium bicarbonate(natriumbikarbonat) renser tennene og skal hjelpe til å remineralisere naturlig takket være det høye innholdet av mineralene kalsium, kalium, magnesium og naturlig silica. Økologisk kokosnøttolje gir tannkremen en rik tekstur og unik smak.

 

Denne tannkremen er laget med engelsk peppermynteolje. Forskere har funnet ut at essensiell olje fra peppermynte er ekstremt effektivt for å drepe anaerobe bakterier. Denne type bakterier lever i miljø med lite oksygen, slik som i munnen, og kan forårsake sykdommer i tannkjøttet. Kommer i en miljøvennlig glasskrukke.

 

Tannkremen er formulert uten bruk av glyserin. Vegan.

 

 

Denne tannkremen har konsistens som en tykk og myk balm i krukken. Fordi den ikke holder skumstoffer og glyserin har den en tynnere konsistens i munnen enn vanlig tannkrem. Påfør tannkrem med medfølgende spatel, og pass på at det ikke kommer vann i krukken.

Calcium Carbonate^, Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Kaolin, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Mentha Piperita Oil*^, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*^, Citrus Aurantifolia Peel Oil Expressed*^, Tocopherol^, Ocimum Basilicum Oil*^. *Organic Farming, ^Food Grade

Bruk medfølgende spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp med Georganics Organic Coconut Oil Mouthwash.

 

Unngå å få vann i krukken med tannkrem. Tannkremen vil da være holdbar i 12 måneder etter åpning.

Tilgjengelighet: På lager

kr 119,00

OR