• Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radience Mask, 75 ml

Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radience Mask, 75 ml

(11 omtaler) Skriv en omtale

370.00,-

Maske for tørr, livløs og dehydrert hud.

 • Fuktighetsgivende
 • Gjenoppbyggende
 • Gir glød og mykhet til tørr og livløs hud

Nypeoljen er kjent for sine gjenoppbyggende og reparerende egenskaper, og kan gjennom sin høye konsentrasjon av essensielle omegaoljer gjenopprette gløden til selv den mest sensitive hudtypen.

Masken er rik på næringsstoffer og gir huden en intensiv fuktighetspleie som gjenoppbygger hudens naturlige mykhet og elastisitet.

Rik på betennelsesdempende ingredienser er denne masken svært godt egnet for sensitiv og reaktiv hud.

En økologisk muslinklut følger med i esken.

Våre erfaringer: Denne masken har jeg alltid med meg på reiser. Flyreiser og tørr luft gjør often at huden trenger mer fukt og glød. Denne masken løser dette lett. Den gjør også underverker for huden dagen derpå. Har jeg tid så lar jeg den gjerne virke i en time. Gunnhild/Skinlove

Anbefalt bruk:

Steg 1 -

Rosehip BioRegenerate Face Mask jevnt over hele ansiktet og halsen, og la det virke i 5-8 minutter.

 Steg 2 -

Fukt en bomullsklut i varmt vann og vri den. Bruk kluten til å fjerne masken forsiktige med oppadgående, sirkulære bevegelser.

Aqua, Glycerin**, Helianthus Annuus Seed Oil*, rosa canina seed extract*, ricinus communis seed oil*, butyrospermum parkii butter*, glyceryl stearate citrate, cetearyl alcohol, prunus domestica seed oil*, kaolin, fragaria vesca leaf extract, rosa canina fruit extract*, sodium anisate, acacia senegal gum, carya ovata bark extract, glyceryl caprylate, xanthan gum, tocopherol, sodium levulinate, rosmarinus officinalis leaf extract*, lactic acid

 

*Certified Organic by the Soil Association (Organically produced 75% of product).

 • 4
  Elsker denne maska!

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Det hele begynte med at jeg fikk med en prøve av denne maska, og den var så utrolig herlig at tross litt stiv pris valgte jeg å investere i en hel tube. Denne maska er akkurat passe mild og akkurat passe luksuriøs og akkurat passe naturlig. Den er helt himmelsk myk, kjølende, pleiende og lukter godt av havre og nype! Pleier å bruke den når jeg likevel skal gå litt rundt med hårkur, dette hindrer at huden tørker inn mellom dusjinga og gir også langtidseffekt. Liker denne så godt at jeg har gitt den i gave, flere må få vite om denne!

 • 5
  Super maske!

  Postet av Sofia den 20th May 2018

  Denne masken er en av mine favoritter fra Pai. Personlig liker jeg å sove med den om natten, da våkner jeg opp med rolig og fuktet hud morgenen derpå.

 • 5
  Bra maske!

  Postet av Sara den 7th Mar 2018

  Liker denne veldig godt! Har fuktfattig hud, samtidig som jeg sliter med kviser og jeg synes denne hjelper veldig på fuktigheten.

 • 1
  Huden reagerte

  Postet av Marthe den 23rd Feb 2018

  Jeg fikk denne i går, og testet først på et lite område på hånden. Reagerte ikke, og brukte den nå i morges. Hadde den på i 9 min (det står 8-10 min). Huden er flammende rød enda, 20 min senere. Jeg kan tydelig se hvor masken har vært på. Så obs... man kan reagere på dette produktet...

  Skinlove:
  Hei, Marthe -
  Kjedelig at du reagerte på masken! Dessverre er det slik at vi kan reagere på forskjellige ting så selv om masken er tilpasset sensitiv hud så er det ikke en garanti mot alle reaksjoner :-/ Send oss en egen epost på kundeservice så kan vi ordne med dette for deg. Pai Skincare har 30-dagers fornøydhetsgaranti :-)

 • 5
  Livredder!

  Postet av Anne-M den 19th Nov 2017

  Jeg har hud som protesterer vilt på vinterens temperatursvingninger og væromslag, og når jeg ikke greier å holde den i sjakk og har blitt tørr, sår og sprukket i ansiktet, så er denne en lise.
  Jeg sover med den hele natten, og våknet opp med ny og dehydrert hud. Den er veldig drøy i bruk.
  Kan også brukes bare en liten stund for en fuktboost, men for meg er dette en fuktmaske jeg mest bruker om natten=)

 • 5
  Fantastisk produkt!

  Postet av laila den 26th Jul 2017

  Endelig en fuktighetsgivende maske uten giftstoffer. Jeg elsker duften og at jeg kan gå med den leeenge uten at huden oppleves irritert. Huden min får nydelig glød og blir gjennomfuktet opp til 2 dager. Verdt hver eneste krone.

 • 5
  Min favorittmaske

  Postet av Evy den 30th Apr 2017

  Dette er uten tvil min favorittmaske! Den gir rikelig med fukt til huden, og jeg ser tydelig forskjell etter å ha brukt den. Jeg har kombinasjonshud, og den funker fint både på de tørre partiene og de mer fete partiene av huden min. Jeg anbefaler å bruke den lenger enn hva som står på pakken, for denne er så mild at huden bare har godt av den. Noen ganger smører jeg den på før jeg legger meg og sover med den over natten, da våkner jeg med fin og frisk hud dager etterpå.

 • 5
  Utrolig deilig maske!

  Postet av Hwgw den 10th Dec 2016

  Denne overrasket meg veldig positivt. Lukten syntes jeg er ganske spesiell, ikke veldig god, men det går greit. Har hatt tørre flekker etter kviser, men etter bruk av denne er det som at den tørre huden bare kan vaskes/pelles av, og vips så er huden gjennomfuktet og fin igjen. Merkelige greier, men megafornøyd :D

 • 4
  Utrolig behagelig

  Postet av Christine den 19th Apr 2016

  Dette er en deilig maske og jeg bruker den ofte når huden er litt irritert eller bare når jeg trenger en "boost" når huden ser litt sliten ut. Den er behagelig på og jeg går ofte rundt med den så lenge jeg kan da den smelter inn i huden etterhvert.