0

RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr

RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr

Øyeskygger i kremform laget av økologiske ingredienser. I hver farge finner du et subtilt glødende og lysreflekterende skimmer som gir deg en flatterende og ungdommelig finish. Skyggene gløder uten å glitre.

 

Disse øyeskyggene er formulert slik at de gir pleie og næring til huden og fungerer derfor litt som en øyekrem når du har dem på. De er derfor helt supre hvis du har tørr hud på øyelokkene.

 

De sensuelle øyeskyggene er veldig drøye og påføres sparsomt. 

 

Fargen du får opp på dataskjermen kan variere fra maskin til maskin. Fargene vil ikke være så mørke når de påføres som de fremstår i krukken sin.

 

Fargene

Lucky: En perfekt kobberfarge med fersken undertoner. 

Lunar: En perlemorskimrende champagne som gjerne også kan brukes som highligter/ leppestift for en mer frostig kveldslook.

Solar: En varm, antikk gullfarge som også kan brukes som highlighter med å blendes subtilt over hud og lepper.

Karma: Den ultimate fargen for sensuelle smoky eyes. En rik, mørk brunsvart farge med bare et hint av sølv gjør dette til en svært sofistikert øyeskygge. Kan fint brukes som eyeliner. 

Magnetic: Bestselgeren til RMS. En taupe/sølv farge med et hint av mauve (lavendel-lilla)

Seduce: Sensuell jordlig brun. Kan også brukes til conturing. 

Myth: En minkfarge i en blek taupe/brun tone. Med sitt subtile skimmer kan den brukes alene på øyelokkene (perfekt om sommeren) eller den kan blandes med lip2sheek eller lip shine for å skape en ny og vakker fargepalett. Kjempefin som highlighter for solbrun hud. 

Inspire: En metallisk babyblå med et hint av shimmer. 

Imagine: En varm, plommefarget øyeskygge med shimmer.

Aura: En grålig, ametystfarget øyeskygge med metallisk finish.

Embrace: En rosequarts rosafarge med shimmer.

Utopia: En dyp, solinspirert gullfarge med svakt, lekkert shimmer. 

*Cocos Nucifera (Coconut) Oil,*Cera Alba (Beeswax), *Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol(non-GMO), *Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract, and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica CI 77019

* CERTIFIED ORGANIC

Unngå å påføre fuktighetskrem på huden før påføring for å oppnå best resultat. Øyeskyggene har fuktighetsgivende egenskaper i seg selv.

 

Påføres sparsomt med fingrene og blend fargen godt inn i huden. Gjenta påføring hvis du ønsker en sterkere fargere.

 

Disse øyeskyggene er veldig lette og resultatet vil bli best dersom du påfører en liten mengde.

 

Skyggene kan strekes opp i løpet av dagen da produsenten har valgt å unngå syntetiske ingredienser som ellers ville blitt brukt for å hindre dette. Skyggen jevnes lett ut igjen med fingrene.

 

 

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 305,00

* Påkrevde felt

kr 305,00