null
  • Sante Tannkrem u/fluor Mint, 75 ml

Sante Tannkrem u/fluor Mint, 75 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

79.00,-

Naturlig tannkrem uten fluor.

Denne naturlige tannkremen fra Sante renser og beskytter tenner og tannkjøtt med det klinisk testede ingredienskomplekset fra salvie og xylitol. Tannkremen er tilsatt peppermynteolje for å gi god smak og en frisk ånde.

Uten Fluor.

Tannkremen kan brukes av hele familien. Kommer i tube. Er vegansk og selvsagt ikke testet på dyr. Produktet er sertifisert naturlig av Natrue. Flere av ingrediensene er sertifisert økologiske.

Aqua (Water), Calcium Carbonate, Xylitol, Glycerin, Silica, Salvia Triloba Leaf Extract *, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract*, Commiphora Abyssinica Resin Extract, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Xanthan Gum, Algin, Hectorite, Maris Sal (Sea Salt), Bisabolol, Alcohol denat.*, Aroma (Flavor)**, Limonene**, CI 77891 (Titanium Dioxide)

*from controlled organic cultivation

**natural essential oils
  • 5
    Favoritt

    Postet av Tina den 8th Aug 2017

    I begynnelsen tok det litt tid før jeg ble vant med smaken,da jeg har brukt Colgate så lenge jeg kan huske. Den er jo veldig sterk,noe denne ikke er. Men nå syns jeg smaken er kjempegod,og best av alt : den fæle morgenånden vi allle har,er så godt som borte. Det første jeg gjorde før var å pusse tennene mine,selv om både tenner og tunge ble pusset rett før jeg tok kveld. Jeg er helt frelst,og selvsagt godt å vite at man ikke bidrar til at dyr lider. Jeg kommer ril å fortsette å bruke denne,uten tvil.