• Sante Tannkrem u/fluor Myrra, 75 ml

Sante Tannkrem u/fluor Myrra, 75 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

79.00,-

Naturlig tannkrem uten fluor.

Denne naturlige tannkremen fra Sante renser og beskytter tenner og tannkjøtt med klinisk testede ingredienskomplekser fra myrra, ekstrakter fra grønn te og xylitol.

Uten Fluor.

Tannkremen kan brukes av hele familien. Kommer i tube. Er vegansk og selvsagt ikke testet på dyr. Produktet er sertifisert naturlig av Natrue. Flere av ingrediensene er sertifisert økologiske.

Aqua (Water), Calcium Carbonate, Xylitol, Glycerin, Silica, Commiphora Abyssinica Resin Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Hectorite, Xanthan Gum, Algin, Maris Sal (Sea Salt), Bisabolol, Alcohol denat.*, Aroma (Flavor)**, CI 77891 (Titanium Dioxide)

*from controlled organic cultivation

**natural essential oils
  • 5
    Positivt overrasket!

    Postet av Mariann den 19th Aug 2018

    Etter å ha prøvd flere naturlige varianter av tannkremer, så har jeg dessverre gått tilbake til vanlig tannkrem, men det var før jeg prøvde denne! Denne har en velkjent konsistens som føles som vanlig tannkrem, og jeg liker at den er på tube. Den fordeler seg godt i munnen, og smaker positivt "normalt" Valgte smaken Myrra fordi den var på tilbud, og visste ikke helt hva jeg skulle forvente, men den er frisk og god på smak. Anbefales!