0

SIMPLE as that Cleanser ansiktsrens, 100 ml

SIMPLE as that Cleanser ansiktsrens, 100 ml

Den økologiske ansiktsrensen fra {SIMPLE as that} er mild, men effektiv med sin kombinasjon av appelsinblomstvann, vegetabilsk glyserin, tetreolje og May Chang. Ja, det stemmer - produktet inneholder faktisk bare fire ingredienser i tråd med filosofien bak det australske merket. Utviklet av en farmasøyt som så seg lei av de skadelige ingrediensene i typiske hudpleieprodukter får du en serie produkter med minimalt antall ingredienser og en streng profil. Fair Trade, naturlig og vegansk er nøkkelord for serien.

 

Ansiktsrensen fjerner smuss og skitt uten å virke uttørrende. Bakteriedrepende egenskaper fra tetre hjelper til å rense huden i dybden og stramme opp porene. Huden etterlates ren og ungdommelig.

 

Hudpleieserien {SIMPLE as that} er emballert med glass i stedet for tradisjonell plastikk. Produktene er laget i Australia av en farmasøyt og er veganske, naturlige, fair trade og egnet for sensitiv hud.

Orange Blossom Water, Vegetable Glycerine, Tea Tree Oil, May Chang
Rist før bruk. Påfør på en bomullspad eller lignende og rens ansiktet med sirkulære bevegelser. Skyll med litt kaldt vann.