0

Simply Gentle Organic bomullspinner, 200 stk

Simply Gentle Organic bomullspinner, 200 stk

Bomullspinnene fra Simply Gentle Organic er laget på nedbrytbare papirpinner med bomullstupper av 100 prosent økologisk bomull. Bomullspinner har mange bruksområder og er blant annet ypperlige til å rengjøre mellom fingrene og tærne til den aller minste, samt rundt øyne og i ytterkant av øret. De kan også brukes til å påføre krem på sår hud. Bomullspinnene er selvsagt også akkurat like fine til bruk for oss voksne.

 

Mildt for miljøet lages den økologiske bomullen uten kunstige sprøytemidler. Bomullspinnene er laget av papirpinner i stedet for de typiske plastpinnene som du ofte finner på vanlige bomullspinner. Vi liker ikke for mye plastikk, så derfor er vi veldig glade for Simply Gentle Organic sine bomullspinner.

 

Hver boks med bomullspinner inneholder 200 pinner.

 

Produktet er sertifisert økologisk av Soil Association.
Pinnene er laget av nedbrytbart papir, mens tuppene er laget med 100 prosent økologisk bomull.
Å bruke bomullspinner for å fjerne ørevoks kan medvirke til tap av hørsel. Hvis du eller barnet ditt har kløe eller smerte i ørene så anbefaler vi at du heller kontakter legen enn å bruke bomullspinner for å løse problemet. Ved bruk av bomullspinner i øregangene kan du stikke hull på trommehinnen, foråsake blødning og midlertidig tap av hørsel.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 39,00

OR