0

Sante Volume Sensation Mascara, 12 ml

Sante Volume Sensation Mascara, 12 ml

Den beste naturlige volummaskaraen vi har prøvd!

 

Fra tyske Sante har vi funnet en maskara med trygge ingredienser som også gir vippene volum. Som med de andre naturlige maskaraer så anbefaler vi at man bruker vippetang før påføring av maskara. Dette for å hjelpe vippene til å se lengre ut og holde volum.

 

Noe vi ofte forbinder med perfekte øyevipper er vipper med volum. Dette kan man få ved å påføre riktig maskara, med en ideell børste og perfekt konsistens. Derfor er det at Sante har forbedret sin klassiske maskara ved å lage en spesielt tett børste som dekker øyevippene fra røttene og ut til tuppene.

 

Kombinasjonen av økologisk voks, oljer og naturlig E-vitamin sørger for god pleie og langvarig effekt. Maskaraen er godt egnet for sensitive øyne og bruk av kontaktlinser.

 

Maskaraen er sertifisert etter BDIHs standard for naturlig kosmetikk og NaTrue sin standard for naturlig kosmetikk

Aqua (Water), Alcohol, Stearic Acid, Cera Alba (Beeswax), Sorbitol, Ricinus Communis, Parfum (Essential Oils), Inulin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Algin, Glyceryl Oleate Citrate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Limonene, Linalool, CI 77499
Vi anbefaler at du bruker vippetang på øyevippene før påføring for best effekt.

Påfør gjerne to lag med maskara.

Tilgjengelighet: På lager

kr 199,00

* Påkrevde felt

kr 199,00