0

RMS Beauty Buriti Bronzer, 5.67 gr

RMS Beauty Buriti Bronzer, 5.67 gr

Bronzer i myk kremform laget av økologiske ingredienser. Dette er en ren, glødende concealer som er formulert for gi oss akkurat den perfekt solkyssede looken uten å være for oransje, rosa eller grå. 

 

Bronzeren har fått navnet sitt etter ingrediensen Buriti Oil som har evnen til å berolige irritert hud og øke hudens smidighet.

 

Passer til alle hudtoner. For de mørkeste hudtonene vil den fungere som en highligter med sitt subtile og glødene skimmer.

Mica, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d'abeille), *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol (non-GMO), **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

* Certified Organic

**Wildcrafted
Påføres sparsomt med fingrene over ansikt og kinnbein, akkurat på de stedene som solen treffer deg naturlig. Kan påføres både på øyne og lepper for en sensuell sommerglød.


Et hint av bronzer kan påføres langs skulderbladene, kragebein og skuldre for en sexy kveldslook. Påfør den der du vil for å skape en vakker glødende hud. Kan blandes med "un" cover up for å tilføre huden en subtil og strålende finish.

Tilgjengelighet: På lager

kr 385,00

OR