0

Kampanjer

Gave på kjøpet - Karmameju Calm Balm

Denne helgen får du bestselgeren Calm Balm (20 ml) på kjøpet når du handler for kr. 500 eller mer i butikken. 

Vi legger produktet med i pakken til alle som handler fra kr. 500 ut søndag 23.04. Verdi på gaven er kr. 119. Gjelder en gang per kunde. 

Pai Skincare - fornøydhetsgaranti og pakketilbud

Pai Skincare gir 30-dagers fornøydhetsgaranti. Dette betyr at dersom du i løpet av 30 dagers bruk ikke er fornøyd med produktene, så vil Pai enten finne bedre tilpassede produkter til deg eller refundere beløpet for produktene.

Kjøper du en rens, en toner og en fuktighetskrem fra dette merket får du 100 kr i avslag. Rabatten trekkes fra automatisk, men kan ikke kombineres med andre kampanjer.

Våtservietter - pakketilbud

Våre milde våtservietter er veldig populære, men også veldig dyre å sende med posten. Derfor har vi laget et pakketilbud på disse som gjør det litt lettere for oss og samtidig gir en rabatt til deg. Kjøper du 16 pakker på en gang så får du 20% rabatt. Rabatten trekkes fra automatisk.

Bentley Organic - økologiske vaskemidler til hjemmet 

- Kjøper du 1-3 valgfrie flasker -- ordinær pris.
- Kjøper du 4-5 valgfrie flasker får du 10% rabatt på produktene. 
- Kjøper du 6-8 valgfrie flasker får du 15% rabatt på produktene.

Her kan du altså velge det du vil innenfor kategorien vaskemidler: for eksempel tre spray for vindu og to flasker for gulvvask, eller en av hver om du ønsker det.

Tilbudet er fast og rabattene trekkes automatisk når du kommer til handlekurven. Pakketilbudet vil ikke kunne kombineres med andre kampanjer på samme produkter.