0

Kampanjer

Gave på kjøpet fra Africa Organics

Nå får du med den nye Kalahari Melon Body Lotion 40 ml ELLER Kalahari Melon Body Wash 40 ml på kjøpet når du bestiller varer til totalverdi fra 350 kr hos oss. 

Kalahari Melon Body Lotion er en ny fuktighetskrem til kroppen som vi har fått inn fra Africa Organics. Kremen er lett i konsistensen og gir langvarig fuktighet uten å virke klissete. Huden etterlates myk og god. Den er egnet også for sensitiv hud.

Kalahari Melon Body Wash er en nydelig naturlig kroppsvask som passer godt for sensitiv hud. Africa Organics bruker en mild, bionedbrytbar ingrediens som gir et mildt skum. Rooiboos og Honeybush tilfører antioksidanter. Vill vannmelon inneholder omega 6 som hjelper til med å mykgjøre huden. En liten dæsj appelsin og frankincense gir den gode duften.

Begge produktene er veganske og sertifisert økologisk av Ecocert.

Du kan velge mellom et av disse to produktene som din gave på kjøpet. Produktet kommer i en fin testerstørrelse på 40 ml.  

Gaven har en verdi på 49 kr.

Vi legger ved en av disse til deg, men har du et spesifikt ønske om den ene eller den andre så send oss en epost med en gang du har bestilt og si fra til oss om det.
Vi etterkommer alle ønsker så langt lageret rekker, men vi har ikke like mange av begge typene. Så vær tidlig ute om du ønsker en spesiell variant! 

Kampanjen er gyldig ut søndag 08.09, og gjelder en gang per kunde. Kjøp det du har lyst til fra butikken(alle merker kvalifiserer), over minstesummen 350kr. Så legger vi ved en av gavene på kjøpet når vi pakker varene dine.

Pai Skincare - fornøydhetsgaranti

Pai Skincare gir 30-dagers fornøydhetsgaranti. Dette betyr at dersom du i løpet av 30 dagers bruk ikke er fornøyd med produktene, så vil Pai enten finne bedre tilpassede produkter til deg eller refundere beløpet for produktene. Når du benytter garantien ønsker vi å vite litt om hvordan du har brukt produktene i rutinen din, hvor lenge du har brukt de og hva som gjør at du ikke er fornøyd. Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no om du vil benytte garantien. Ta kontakt innen 30 dager etter at du mottok produktene. Gjelder ikke reisestørrelser eller kluter. 

Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss. Vi dekker porto for retur av produkter under denne garantien. 

Våtservietter - pakketilbud

Våre milde våtservietter er veldig populære, men også veldig dyre å sende med posten. Derfor har vi laget et pakketilbud på disse som gjør det litt lettere for oss og samtidig gir en rabatt til deg. Kjøper du 16 pakker på en gang så får du 20% rabatt. Rabatten trekkes fra automatisk.

Bentley Organic - økologiske vaskemidler til hjemmet 

- Kjøper du 1-3 valgfrie flasker -- ordinær pris.
- Kjøper du 4-5 valgfrie flasker får du 10% rabatt på produktene. 
- Kjøper du 6-8 valgfrie flasker får du 15% rabatt på produktene.

Her kan du altså velge det du vil innenfor kategorien vaskemidler: for eksempel tre spray for vindu og to flasker for gulvvask, eller en av hver om du ønsker det.

Tilbudet er fast og rabattene trekkes automatisk når du kommer til handlekurven. Pakketilbudet vil ikke kunne kombineres med andre kampanjer på samme produkter.

Odylique - fornøydhetsgaranti

Hos oss får du en 30-dagers fornøydhetsgaranti på produktene fra Odylique. Er du ikke fornøyd med produktene etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte det inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet. Produktene må returneres til oss for erstatning i form av nytt produkt eller refusjon. Når du benytter garantien ønsker vi å vite litt om hvordan du har brukt produktene i rutinen din, hvor lenge du har brukt de og hva som gjør at du ikke er fornøyd. Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no om du vil benytte garantien. 

Garantien gjelder ikke for produkter i reisestørrelser eller gavesett. Gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Du må kontakte oss før det har gått 30 dager fra produktet er mottatt dersom du vil benytte garantien. 

Living Nature - fornøydhetsgaranti

Hos oss får du en 30-dagers fornøydhetsgaranti på produktene fra Living Nature. Gjelder for alle bestillinger fra 15.02.18. Er du ikke fornøyd med produktene etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte det inn til et annet produkt fra Living Nature som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet. Produktene må returneres til oss for erstatning i form av nytt produkt eller refusjon. Når du benytter garantien ønsker vi å vite litt om hvordan du har brukt produktene i rutinen din, hvor lenge du har brukt de og hva som gjør at du ikke er fornøyd. Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no om du vil benytte garantien. 

Garantien gjelder ikke for produkter i testerpakker eller gavesett. Gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Du må kontakte oss før det har gått 30 dager fra produktet er mottatt dersom du vil benytte garantien.