null
Julegavetips til mannen
18th Nov 2017 | Postet av usaliv

Julegavetips til mannen

Har du en kjekk mann, bror eller far du skal kjøpe julegave til i år, men vet ikke helt hva du skal gi han enda?

Vi har samlet noen av våre fineste produkter i ulike gavemenyer i butikken.  Der finner du kategoriene Gave til mor, Gave til mannVenninnegave og Gave til baby. “Gave til mann” inneholder våre beste hudpleieprodukter til mannen, inkludert barberingsprodukter, afteshave, ansiktskrem, håndkrem, kam i tre, hårvoks, deodorant, lipbalm, ullsokker og tannbørster.

img_0318

Her kommer noen av favorittene fra utvalget

Schmidt's Charcoal & Magnesium Deodorant

Dette er en av bestselgerne fra Schmidt's og er en super, nøytral unisex deodorant som Skinlovemennene har gjort til sin favoritt. Schmidt's deodoranter er effektive, naturlige deodoranter uten aluminium, mineraloljer, triklosan, parabener m.m. De aktive ingrediensene er natron, magnesiumhydroksid og kull.  Duften av denne beskrives slik: "lukter mildt som etter en frisk regnskur om sommeren". Pris 229 kr.

Marina Miracle Active Face Oil for menn

Norsk ansiktsolje laget spesielt for menn. Basert på naturlige ingredienser som olivenbladekstrakt og oljer fra jojoba, avokado, bringebær, tetre og rosmarin virker denne balanserende, hjelper til å lindre sensitiv hud, gir fukt og næring. Oljen passer til alle hudtyper. En "mannefavoritt"! Pris 382 kr.

Badger Hardworking Hands

Amerikanske Badger er eksperter på økologiske balmer. Badger Hardworking Hands Balm er faktisk det første produktet de lagde.  Dette er en mild, fuktighetsgivende balm for hele familien. Opprinnelig laget for å pleie tørre, sprukne håndverkerhender gjennom en kald vinter i New England, er dette en balm som virkelig gjør jobben sin godt. Balmen dufter mildt av mynte og krypberglyng. Kan brukes over hele kroppen. Pris 109 kr.

Redecker klassisk kam i oljet bøketre og oliventre

Det er ingen hemmelighet at vi er store fans av å redusere unødvendig plastforbruk. Så hva med å bytte ut plastkammen med en lekker kam i tre? Tyske Bürstenhaus Redecker er eksperter på å lage fine børster fra bærekraftig tre. I gaveforslagene finner du både hårbørste og kam. Kammen i bildet her koster 105 kr.

img_0047-2

Living Natures herreprodukter

Living Nature er det eneste merket vårt som har laget en egen serie spesielt for mannen. I serien får du barberingsgel, aftershave og en deilig ansiktskrem. Våre Skinlovemenn har omtalt barberingsgelen som "den beste jeg har prøvd", så det er et godt skussmål! Produktene koster fra 349 kr.

Brush with Bamboo tannbørster

Nå er vi tilbake til plastslankingsspørsmålet. Hvorfor ikke prøve en tannbørste med bambusskaft i stedet for en i plast? Visste du at en tannbørste i plast kan ta over 400 år på å bryte ned i naturen? Selv da er det ikke sikkert at den forsvinner helt, men heller brytes ned til mikroplast som fugler og fisk kan finne på å spise. Så kommer miljøgiftene tilbake til oss mennesker igjen når vi etter hvert spiser den store fisken som spiste den lille fisken som spiste plasten... Forskere anslår at det om 33 år vil være like mye plast som fisk i havet. Velg plastfritt når du kan! :-) Les gjerne mer om temaet her. Pris på tannbørstene er 59 kr.

Økologiske ullsokker fra Hirsch 

En bankers julegave til mannen er gode ullsokker av økologisk ull. Vi har de fine sokkene fra Hirsch i mønsteret "åttebladsrose" som vi har blitt veldig glade i. Vi har tatt inn mange fargevarianter og størrelser så her finner du både noe til mann, dame, ung og eldre :-) Pris fra 153 kr.

Rahua naturlig hårvoks

Naturlig, vegansk hårvoks uten mineralolje. Rahuas hårvoks er en fleksibel voks som gir lett til middels hold og kontroll for korte og lange frisyrer. Voksen er godt egnet til å rufse til frisyren og gi definisjon. Voksen føles lett i hendene og blir blank uten å føles fet. I de lengre frisyrene kan den brukes til å jevne ut frizz og gi definisjon til hårtuppene. Denne voksen gir ikke typisk hold som en "vanlig" hårvoks vil gjøre, men til gjengjeld så er den naturlig og god for både bruker og miljøet :-) Pris 350 kr.

Dette var bare en liste over noen av gavetipsene til mann. Om du vil se hele utvalget med såper, flere hårprodukter, flere hudpleieprodukter, barberingsprodukter og børster så klikk her.

PS. Ønsker du at vi pakker inn gavene for deg så gjør vi gjerne det. Dette er et gratis tilbud. Send oss en e-post til kundeservice@skinlove.no med beskjed om hvilke produkter du ønsker gavepakket og om du ønsker de sendt direkte til en annen adresse. 

God julegaveshopping! :-)

 

Nylige innlegg